avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate stef23426

Activitate stef23426

Răspuns la discuția Abuz dezvoltator?
Multumesc ! :)
Răspuns la discuția Abuz dezvoltator?
Multumesc pentru raspuns.
Nu am trecut in antecontract ca eu trebuie sa suport taxele de bransare, de aici si ideea de abuz. Inteleg si ca trebuia schimbat contuarul, dar pana faceam eu contract cu electrica si pana ma bransau(40 de zile) aveam curent, iar ce consumam in acest timp plateam dezvoltatorului. Masina noua are si baterie si 2-3 l de combustibil, nu trebuie dusa pe platforma pana la peco sau service. Poate nu este dezvoltatorul de rea credinta, electrica pana la urma are monopol si este o institutie a statului... si cred ca asta spune totul despre ea.
O zi buna!
Răspuns la discuția Abuz dezvoltator?
instalatia este facuta dar nu este pus contuarul. nu trebuia pus, bransat apartamentul, iar cand il vinde sa se faca transferul ?
Am incheiat un atecontract cu un dezvoltator se apropie termenul de predare al apartamentului, dar acesta nu este bransat la curent electric. Mi-au spus ca bransarea la electrica o voi suporta eu, dar in atecontract srie: "...la data predarii,sa poata fi folosit in mod rezonabil integral..." ,nu vad cum as putea folosii apartamentul fara curent electric. Tot in antecontract mai scrie ca in 14 zile va trebuii sa fac contracte cu furnizorii locali de utilitati, cei care si pana la acea data erau furnizori(gaze,electrica,apa, telefonie, etc..
Ce pot face?