Am o situatie mai dificila.Am fost impreuna cu sotul meu si cei doi copii(acum au 3 si 6 ani) in strainatate, dupa o perioada eu si cu copiii ne-am intors din cauza prea multor probleme, in mare parte financiare.El a ramas acolo.O perioada de 2 luni nu a trimis banidupa care a venit in tara, la fel fara bani si dupa aproximativ doua saptamani a plecat inapoi.Anul acesta acesta ar fi 2 ani de cand eu si cu copiii ne-am intors.A inceput sa trimita bani, prea putini, nu imi ajungeau, ceream mereu imprumut, cand trimitea trebuia sa platesc datoriile si tot asa e si acum.Ne-am hotarat in privinta divortului, dupa o discutie avuta cu el din care am ajuns la concluzia ca nu mai avem nici o sansa, el nu se intoarce acasa, eu nu mai plec in strainatate, doar acum el nu are posibilitatea sa vina si stea o luna in tara ca sa facem divortul pe cale amiabila asa cum ne-am inteles.As vrea sa fie totul pe cale amiabila din cauza faptului ca avem copiii.Cum se procedeaza in cazul asta?Bunuri comune nu avem.