avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate corina82

Activitate corina82

Răspuns la discuția Divort
Multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Răspuns la discuția Divort
Si daca el nu se prezinta......atunci la termen?
Discuție Divort
Am o situatie mai dificila.Am fost impreuna cu sotul meu si cei doi copii(acum au 3 si 6 ani) in strainatate, dupa o perioada eu si cu copiii ne-am intors din cauza prea multor probleme, in mare parte financiare.El a ramas acolo.O perioada de 2 luni nu a trimis banidupa care a venit in tara, la fel fara bani si dupa aproximativ doua saptamani a plecat inapoi.Anul acesta acesta ar fi 2 ani de cand eu si cu copiii ne-am intors.A inceput sa trimita bani, prea putini, nu imi ajungeau, ceream mereu imprumut, cand trimitea trebuia sa platesc datoriile si tot asa e si acum.Ne-am hotarat in privinta divortului, dupa o discutie avuta cu el din care am ajuns la concluzia ca nu mai avem nici o sansa, el nu se intoarce acasa, eu nu mai plec in strainatate, doar acum el nu are posibilitatea sa vina si stea o luna in tara ca sa facem divortul pe cale amiabila asa cum ne-am inteles.As vrea sa fie totul pe cale amiabila din cauza faptului ca avem copiii.Cum se procedeaza in cazul asta?Bunuri comune nu avem.