Va multumesc foarte mult pentru aceste informatii. M.ai am o singura intrebare...unde ma pot duce sa dau declaratie ca sa pot spune ca masina nu se afla in mers..sau voi fi chemat undeva din nou? eu si martorii? mentionez faptul ca eu nu am declarat absolut nimic, multumesc anticipat.
Ideia este ca eu nu am condus masina respectiva...si clar am refuzat orice, cum fac contestatie? am inteleg de la un prieten agent ca nu se poate face contestatie pentru dosar penal sau ceva de genul....ce acte imi trebuie pentru a contesta in instanta? o sa m-ai fim chemati la declaratii? eu si prietenii? multumesc anticipat.
In dimineata de joi (19. feb. 2015, ora 2:40) eram in masina personala opriti pe partea dreapta (inclusiv motorul si fara chei in contact) impreuna cu doi prieteni consumam alcool. La un momendat un echipaj de politie opreste langa noi foarte zelosi si imi cer actele si sa le deschid partbagajul masinii, le dau bineinteles buletinul si le deschid portbagajul, pentru ca nu am vrut sa le dau permisul de conducere (logic) m-a iau pe sus si ma duc la sectie fara nici un fel de scrupule (ca un adevarat infractor) am refuzat sa dau vro' declaratie odata ce eram practic pieton si am refuzat sa suflu in etilotest, am refuzat absolut tot, doar prietenii mei au dat declaratii exact la fel cum ca as fi mers decat 10 metri sa fac loc unei alte masini sa treaca dar aceste declaratii se pot schimba (au fost clar sub presiuni si foarte sub influenta acoolului). M-i sa spus ca mi-a fost retinut permisul pana la definitivarea cazului si ca am obligatia sa ma duc sa il predau in termen de 5 zile, bineinteles ca nu m-am dus si nici nu am de gand. intrebarile mele sunt urmatoarele: Imi puteau suspenda permisul doar din atat? fara o proba practica? in conditiile de fata ce ma sfatuiti sa fac cel mai repede? Va multumesc si o sa fiu extrem de recunoscator daca o sa imi raspundeti.