avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Cristianradu

Activitate Cristianradu

Răspuns la discuția Problema antecontract
Multumesc frumos pentru raspuns.
In antecontract se mentioneaza sa mi de a lunar pana la incheiere suma de 150 de € ceea ce nu a respectat si am fost amenintat(fiind avocat) ca vine cu martori etc...(nu exista nici chitanta nici transfer bancar nici hartie de mana).
Antecontractul a fost facut la el la cabinet este in interesul sau personal si este plin de greseli gramaticale(inclusiv data din antecontract este din mai 2014 in loc de 2015)
Multumesc frumos.
Buna seara. Am o intrebare daca vreau sa fac un antecontract in care obiectul este casa + teren trebuie autentificat la notar? Nu se poate realiza in la ante institutii gen cabinet avocat? Multumesc.
Buna seara.
Am o intrebare, am semnat un antecontract cu un schimb de locuinte, mai exact eu am o casa si am schimbat cu un apartament. Antecontractul a fost facut in septembrie 2014. Cu cine am facut schimbul este de meserie avocat si antecontractul a fost facut de persoana respectiva la cabinetul personal. Nu am fost atent la antecontract, precizez ca expira in 01. Mai2015 . problema este ca acest antecontract are o clauza pe care nu am luat o in calcul cand l am semnat " daca se razgandeste unul dintre noi este obligat sa ofere celuilalt suma de 1500€ si apoi va fi obligat de instanta sa definitiveze actele".
Problema este ca eu m am razgandit si nu vreau sa mai continui( nu mi-a dat nici o diferenta pana in acest moment), am vreo sansa sa recuperez casa?
Multumesc frumos.