buna ziua, am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma lamuriti de un lucru.la directia taxe si impozite am facut o cerere pentru a mi se elibera un certificat fiscal pentru a putea sa vand o masina, cei de acolo mi-au eliberat unul in care se face mentiunea ca sotul are datorii, desi pana in prezent au fost eliberate mai multe certificate fiscale tot pe numele meu fara a se face aceasta mentiune. masina pe care o vand este proprietatea mea, iar in certificatul fiscal imi apare ca sunt coproprietar, de ce?????am citit din codul de procedura fiscala art. 113 unde nu scrie sub nici o forma ca este bun comun cum motiveaza ei, de ce se unifica rol-urile, de ce imi motiveaza doar verbal ca s-a facut o greseala, iar pe certificatul fiscal pe numele meu, aparem amandoi doar cu CNP-ul meu. adica dau un exempluaca sotul a facut inchisoare eu nu pot sa imi scot un cazier doar daca cei de la politie imi fac mentiunea pe el ca sotul a facut inchisoare????va rog sa ma lamuriti si ce mai e de facut, as vrea sa actionez in instanta pentru abuz in serviciu și probabil discreditarea in fata societatii
buna ziua, am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma lamuriti de un lucru.la directia taxe si impozite am facut o cerere pentru a mi se elibera un certificat fiscal pentru a putea sa vand o masina, cei de acolo mi-au eliberat unul in care se face mentiunea ca sotul are datorii, desi pana in prezent au fost eliberate mai multe certificate fiscale tot pe numele meu fara a se face aceasta mentiune. masina pe care o vand este proprietatea mea, iar in certificatul fiscal imi apare ca sunt coproprietar, de ce?????am citit din codul de procedura fiscala art. 113 unde nu scrie sub nici o forma ca este bun comun cum motiveaza ei, de ce se unifica rol-urile, de ce imi motiveaza doar verbal ca s-a facut o greseala, iar pe certificatul fiscal pe numele meu, aparem amandoi doar cu CNP-ul meu. adica dau un exemplu:daca sotul a facut inchisoare eu nu pot sa imi scot un cazier doar daca cei de la politie imi fac mentiunea pe el ca sotul a facut inchisoare????va rog sa ma lamuriti si ce mai e de facut, as vrea sa actionez in instanta pentru abuz in serviciu și probabil discreditarea in fata societatiiX-(