Dar a mai intervenit o problema:in CF apare doar casa cu 76 mp.,gradina nu este trecuta in CF.
Dar pina acum de 50 ani a platit impozitul pe 800 mp.,dar repet in CF sunt trecuti doar 76 mp.?
Ce am de facut?
Cum sa procedez?
Multumesc pentru raspuns.Dar proprietarul nu vrea sa-l evacueze ai este frica de el l-a amenintat verbal si spune ca dupa ce devin eu proprietar sa-l evacuez eu.
Multumesc pentru raspuns,am inteles.
Dupa ce terminam actele si devin proprietar daca nu vrea sa-si ia tot ce are in curte si nu vrea sa paraseasca casa unde trebuie sa ma adresez,ce trebuie sa fac?
Actualul proprietar nu l-a trimis sa plateasca impozitul,el a platit singur a trimis 3 oameni sa plateasca impozitul ca ulterior sa-l dea in judecata pe actualul proprietar iar cei 3 vor fi martori in proces ca sa-i dea banii inapoi pe impozitul platit.
In casa care a ocupato abuziv,in gradina a pus legume,si-a adus gaini,dupa ce Isi face succesiunea,apoi fac actele de vinzare-cumparare,iar eu il pot da afara iar el nu vrea sa iasa din casa invocind motivul ca a investit in casa vrea banii investiti in casa inapoiati,vrea banii ce a platit impozitul pe 5 ani inapoiati?
Ii dau banii inapoi?
Ce este de facut?
Multumesc pentru raspuns.Pe avocat nu i-a spus nimeni ci el a mers sa plateasca impozitul.Avocatul a platit impozitul crezind ca proprietarul nu mai vine din strainatate iar el sa fie proprietarul casei cu impozitul platit pe 5 ani.Nu avocatul a platit impozitul ci a trimis 3 persoane sa-i plateasca,ca eventual cu cei 3 martori poate sa-l dea in judecata este posibil?
Deci proprietarul(este singurul copil la parintii lui decedati amindoi)nu il poate evacua doar dupa ce isi face succesiunea?
Buna seara.O sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ocupato un avocat inteleginduse verbal(nu scris)cu actualul proprietar sa-l lase sa se foloseasca de casa si gradina.Actualul proprietar a depus actele de succesiune dar nu sunt terminate,iar avocatul(cel ce a ocupat casa)nu mai vrea sa paraseasca casa.Iar avocatul a platit impozitul la casa pe 5 ani.Nefiind inca terminata succesiunea actualul proprietar poate sa-l scoata din casa pe avocat?Cum sa-l scoata?Ce forme legale sunt in situatia actuala?
Buna seara.Va multumesc pentru raspuns,dar blocul nu are asociatie de proprietari.
Iar la Primarie lucreaza cumnatul sau de 10 ani,are pile nu rezolv nimic!