avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate elena215

Activitate elena215

Buna ziua ,
Am depus un dosar pentru indemnizatie de crestere a copilului in Noiembrie 2014. Am nascut un baietel in Octombrie, sunt studenta in cadrul universitatii Dunarea De Jos Galati. Mentionez ca am ramas repetenta in ultimul an 2013-2014 deoarece nu m-am putut prezenta la examene (sarcina). Si m-am inscris in anul universitar 2014-2015 (taxa) , din anul universitar 2010 pana in 2014 am fost la buget. Problema este ca dosarul a fost respins pe motiv de intrerupere a studiilor in ultimele 12 luni, desi nu am intrerupt nimic. Pana acum nu am primit nici un raspuns prin posta daca a fost aprobat dosarul sau respins, si a trebuit sa ma duc la ITM sa vad daca a fost acceptat sau nu. Dosarul contine toate actele necesare precum si adeverinta de la facultate in care mentioneaza ca in ultimii 4 ani precum si 2014-2015 sunt studenta la zi. Doamnele de acolo mi-au spus ca pot face o contestatie si sa ajungem in instanta desi nu am sanse de castig. As dori sa stiu ce este de facut si ce anume nu a fost in concordanta cu legea!
Va multumesc