Asta incerc sa-mi dau seama,daca pot reclama ceva..
Ma gandeam la faptul ca in regulament scrie ca mustrariile sa fie date la 10 absente nemotivate respectiv 20 (preavizul) iar eu le-am primit la 57 si 80.
La terminarea primul semestru am fost anuntat ca am fost exmatriculat totalizand un numar de 200 absente dintre care 97 nemotivate.Am primit mustrare si preaviz dar mie nu mi s-au motivat absentele.Am primit mustrarea scrisa la 57 de absente nemotivate(in loc de 10 regulamentar) iar preavizul la 80(in loc de 20 regulamentar),regulamentul prevede ca la 40 de absente nemotivate elevul sa fie exmatriculat,eu si daca nu m-ai lipseam de la preaviz tot aveam 80 de absente nemotivate deoarece dirigintele nu primrea motivari decat la un interval de o saptamana dupa ce absentezi.Am depus contestatie si am fost si la inspectorat dar fara speranta.Cel de la insperctorat mi-a spus ca ultima speanta e daca dau in judecata scoala si castig.Am vro sansa?Am putea crea un caz pe baza faptului ca mustrariile nu au fost acordate la timp?Ce as mai putea face?