avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate rozaliafrincu

Activitate rozaliafrincu

Multumesc din suflet pt atentia acordata si va rog sa imi spuneti concret daca fiind asistent personal al fiicei mele cu handicap grav,pot beneficia de platirea concediului de odihna ,daca in cazul meu,nu imi pot lua concediu,fiica mea necesitand atentie deosebita nonstop iar alta persoana nu ar putea-o hranii. de asemenea unde sa ma adresez prin cerere.
Sunt asistent personal al fiicei mele ,persoana cu handicap grav,majora,si v-as ruga sa imi spuneti daca beneficiez de concediu de odihna platit,in ce baza legala si cui sa ma adresez. Va multumesc pt ajutor mentionand faptul ca "nu sunt bani in buget si nici nu am dreptul" explicatie data de catre personalul abilitat din cadrul primariei.
Sunt asistent personal al fiicei mele suferinde de handicap grav in virsta de 22 ani. Imobilul construit in 2000 este proprietatea familiei mele eu si sotul.Toti locuim efectiv in acest imobil si avem acelasi domiciliu. Beneficiez de scutirea impozitului total sau partial? La fel pentru auto a carei proprietar sunt. Va rog sa ma dumiriti si sa imi si spuneti calea legala. Multumesc.