avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate ally_alin

Activitate ally_alin

Acum câteva luni am săvârșit o infracțiune de care nu sunt deloc mandru,mai exact am vrut sa fur niște anumite lucruri și am fost prins la ieșirea din supermarket .Agenții de la pază m-au oprit , m-au dus în camera de control corporal, m-au percheziționat...au gasit asupra mea respectivele lucruri, apoi au chemat jandarmii..
Au venit, mi-au luat toate datele, mi-au luat declarație, au mai scris ei cateva declarații acolo , au fotografiat bunurile gasite la mine...apoi am întrebat dacă voi fi pedepsit în vreun fel,unul mi-a zis că fiind la prima abatere, pot "scăpa",nu știu la ce s-a referit, iar al doilea mi-a spus că voi avea dosar penal...cazier...ca mi-am distrus viata...etc.
În urmă cu câteva zile am primit niște hârtii de la tribunal, în care se menționa ca contravaloarea bunurilor furate, a fost recuperată și mai multe chestii.. Iar la urma scria ,, PROPUN'' Ca subsemnatul..... să nu fie pus sub urmărire penală..
Sunt în clasa a 11-a la liceu și peste scurt timp (cateva luni) o sa încep școala de șoferi auto... cât de mult mă v-a costa tâmpenia pe care am săvârșito?
Mă v-a afecta cu ceva la școala de șoferi ? :((:O