Am condus sub influenta alcoolului 300 metrii ..Din spatele blocului pana în fata blocului unde locuiesc, nu am făcut accident ,nu am rănit nici o persoana nici un animal...nimic...nu am alte antecedente ,...în etilotest a ieșit 0,41 iar la probele biologice 1.09 .. luni am fost oprit joi trebuia sa susțin traseul pentru atestat marfa cpi. .fiindcă am dobândit categoriile c+e la finele anului 2014. Am avut martor care nu era sub influenta alcoolului dar politia care a și descris evenimentul nu a menționat acest lucru .. aceștia au susținut ca eram singur "Ca sa nu îi creăm probleme" politistii nu s-au prezentat . Nu aveau șapcă . Nu mi-au spus ce urmează doar ca m-au băgat în mașină și m-au dus la medicina
Întrebarea e dacă în cea de a doua declarație susțin ca nu eram la volan în timpul în care politia mi-a dat sa suflu....Din lipsa de martori+probe pot sa scap în instanță? Pot sa folosesc martorul împotriva lor...adică cel ce trebuia sa fie martor...în caz ca nu m-au filmat Cum pot ei dovedi ca nu e așa ?nu pot deci merita sa încerc sa susțin ca am coborât din mașină m-au văzut de la depărtare dar în momentul în care au venit la mine nu eram în mașină ci lângă ea cu motorul oprit -!!
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament