avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate primavara2015

Activitate primavara2015

Răspuns la discuția Modificare acte Asociatie (ONG)
multumesc pentru raspuns, este la obiect si ma ajuta foarte mult...

noul statut si act constitutiv pot contine exact componenta noua cu cei 2 ramasi + persoana mea...cel care se retrage sa fie mentionat: ca urmare a retragerii dlui...... s-a hotarat.... etc ?

da, separat de membrii fondatori mai exista 2 membri simpli (ordinari) cu rol functional....multumesc
buna ziua, am intrat de curand intr-un ONG...am particpare majoritara de altfel...am mici nelamuriri totusi:
- dat fiind ca un membru din cei 3 membri fondatori vrea sa se retraga, si eu il inlocuiesc se poate depune un nou act constitutiv si un nou statut actulizat, dat fiind ca avem si alte activitati noi ?
- la momentul constituirii aportul membrilor a fost de 600 lei (2011), potrivit noilor modificari ale Ordonantei, aportul este in valoare de cel putin un salariu minim
brut pe economie, la data constituirii asociatiei,
intrebarea este? daca depunem actul constitutiv si statutul in forma actualizata, trebuie sa actualizam si aportul initial, adica de la 600 sa facem dovada completarii pana la valorea unui salariu minim brut pe economie in 2015 , respectiv 975 lei ?
multumesc...