avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiGimiga

Activitate AndreiGimiga

As dori sa stiu cateva lucruri in legatura cu procedura executarii silite,pentru o suma de bani.a unui proprietar catre un creditor,persoana fizica fiind vorba de primul termen ,la care s-a fixat data vanzarii de catre executor si anume chestiuni legate de modul de desfasurare al procedurii,rog sa imi spuneti daca si dupa data primului termen mai pot achita suma restanta in cazul in care nu exista cumparator la acest prin termen si daca imobilul avand inscrisa sarcina in cartea funciara poate fi intre timp vandut si daca pot exista notari la fisc,taxe si impzite sau alte lucruri ce pot bloca vanzarea pana la termen si daca exista cai de atac pentru aceste notari ,inclusiv contestatii catre executor sau alte proceduri.Termenul fiind strans,vorba de cateva saptamani,as aprecia raspunsuri promte si raman recunoscator.Mentionez ca nu am in prezent cu care colaborez si daca exista printre dvs,o persoana avocat ce imi poate rezolva aceasta situatie dificila il voi contacta pentru a-l angaja.Multumesc