este o masina care acum 7 ani a costat 24000E, pe care ANAF o executa in contul recuperarii unui prejudiciu de 26000RON pentru infractiunea de distrugere. Desi hot. jud. a spus ca ma obliga sa platesc prejudiciul de 43200RON de la producerea evenientului pina la recuperarea integrala a sumei calculat cu indicele de inflatie, dupa ce de buna voie am achitat 20000RON, MApN m-a dat la ANAF, unde s-a ajuns la a doua licitatie masina sa valorezi 12800RON+TVA desi sotia mea la prima licitatie(17000+TVA) a contestat la ANAF si a spus ca masina este bun comun si ea nu e de acord cu vinzarea ei.ANAF a zis ca nu-i intereseaza. In plus ca m-am reangajat la privat a venit si mi-a pus si poprire pe salariu, in conditiile in care sotie este operata de 100zile de hernie de disc si am si doi copii minori, ce ziceti?
Si ar mai fi ceva de adaugat.Am fost simbata la sediul primariei si la locul unde va avea loc licitatia de vinzare luna aveasta si nu am gasit nici un anunt de vinzare prin licitatie a bunului mobil. La prima licitatie mi-au trimis a somatie fara sa anexeze factura fiscala prin care ma somau sa le platesc 399RON pentru anunt de publicitate intr-un cotidian local si unul national, suma pe care am achitat-o.