avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate petre florin

Activitate petre florin

nu este decisa daca sa se intoarca azi. tot azi ma informat ca este posibil sa nu vina pentru ca se simte ra. si ca ar venii duminica aceasta sau miercurea viitoare. in orice zii din cele mai sus mentionate, ea imi impune sa nu vin la aeroport dupa ele, ca se duce la parintii ei cu tot cu copil, si sa ne separam momentan financiar sa ne revenim amandoi cu datoriile si sa nu ma implic in cresterea copilului pe toata perioada in care vom sta separati. mie personal imi suna a ma manipula si convinge sa fac greseli care vor duce spre avantajul ei.
buna ziua. azi se intoarce in tara sotia cu copilul minor(varsta 3 ani). iar sotia ma anuntat de o saptamana ca nu vrea sa vina acasa si nici copilul sa il lase. motivand ca eu as fii violent si ca ii este frica de mine. nu sunt violent,nu am avut niciodata nici o reclamatie la politie din partea nimanui. eu pe data de 18.feb.2015 am semnat un acord la notar pe 3 luni. acum ea se intoarce din motivul ca nu a reusit sa isi faca o angajare in suedia si nu mai poate sta acolo neavand un venit. va rog sa imi spune-ti ce pot face daca in momentul sosirii in aeropt sotia nu vine acasa cu copilul. ce pot face eu. va multumesc