Buna ziua!Am fost blocata intentionat de 2 masini (proprietarii fiind sot si sotie) deoarece nu le place sa parcheze cineva peste drum de casa lor, era un drum public,nu era parcare sau ceva.Ei chiar si -au trasat niste linii de delimitare pe drumul public. M-au tinut blocata timp de 40 min,timp in care mai ieseau si urlau la mine ca ce caut sa parchez acolo.M-au deblocat cand au vazut ca fac poze la masini si la casa lor.Si exact in momentul ala a venit si politia, care mi-a zis ca nu au ce sa le faca deoarece nu exista o baza legala, si ca ar fii bine sa nu mai parchez aici, si ca m-au blocat pentru ca ei sunt in conflic cu firma la care lucrez. Chiar nu este nimic de facut?m-au tinut 40 de min in care puteam sa am o urgenta,ceva...
Multumesc!
Bună ziua, va rog sa imi comunicati daca ambii parinti au lucrat in mediul privat pe perioada starii de urgenta si de alerta(avand 2 copii pana in 12 ani), pot beneficia de un anumit stimulet de la locul de munca?
Buna ziua! Socrul meu si-a depus dosar de pensionare si a fost respins. Intre timp a decedat. Acum soacra mea a iesit la pensie si i s-a spus ca ar avea dreptul si la un procent din pensia lui. A fost la casa de pensii si nu au vrut sa i dea dosarul respins al sotului decedat.Asa este corect? Ce poate face in cazul acesta?
Va mulțumesc!
Buna ziua! Am si eu o prietena care locuieste in Germania de 9 ani si nu o duce bine cu sotul, vorbeste, urat, bea f mult, o ameninta si anul trecut a bagat o in spital si are si 2 copii, care vad lucrurile astea. Intrebarea este daca exista instituții care sa o ajute sa divorteze tinand cont ca nu si permite sa plateasca si el nu o sa fie niciodată deacord cu divortul