avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate anablandiana

Activitate anablandiana

Am si eu o problema destul de delicata. Sunt casatorita din 2011 avand un copil minor. Dat fiind problemele sotului si anume joaca jocuri de noroc unde pierde sume imense am decis sa divortez. In prezent avem un apartament luat prin credit el fiind titular de contract, eu codebitor. In speranta ca o sa se schimbe l-am ajutat de mai multe ori cu sume de banii imprumutate in banca pe numele meu pentru plata datoriilor la diverse persoane. Initial am hotarat sa divortam prin acord la notar iar avand in vedere toate datoriile pe care le am in prezent la banci si le-am platit pe parcursul anilor de relatie sa raman cu apartamentul si cu tot ce este in el, sotul neavand nicio pretentie. Insa dat fiind ca parintii lui nu sunt de acord cu asa ceva, acum doreste sa impartim apartamentul iar ratele pe care le am sa le platesc singura. Menționez ca si el are la randul lui alte rate si este plin de datorii de pe urma jocurilor la cazinou. Ce sanse am sa obtin in instanta tot apartamentul plus desbagubiri avand in vedere ca exista martori care pot confirma imprumuturile.