Va multumesc din suflet pentru explicatii .Mi-au fost de mare ajutor deoarece termenii folositi in astfel de situatii pentru oamenii simpli si care nu au avut probleme cu legea sunt foarte grei.
Am nevoie pt aceste demersuri de avocat?Mai pot face ceva atata timp cat mi s-a comunicat in scris urmatoarele cauza a fost trimisa la parchet cu propunere de solution are IAR solutia va fi comunicata .Multumesc pt sfat.
Am dus la reparat un laptop cu o problema la balama . Mentionez ca era functional. Dupa ce mi s-au pus doua suruburi in carcasa si mi s-a inflorit niste gadileli in interiorul lui mi s-a cerut 400 Ron.Am platit mi s-a emis un bon fiscal cu reparatie laptop si at at.Am cerut factura detaliata cu CE mi s-a facut concret la el in vederea depunerii unei reclamatii la OPC IAR angajata mi-a spus can nu-mi pune la dispozitie decat lista cu preturi de pe perete pe care EU am inteles ca o pot lua ceea CE am si facut can apoi sa ma trezesc cu reclamatie la politie cu acuzatia due furt documente oficiale.Am dat declaratie la politie apoi neprimind raspuns am facut cerere la parchet si am primit raspunsul prin ordonanta din 18.07.2014 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea actiunii de furt prev si ped de art 228 alien 1 CP.A cazut cerul pe mine din pagubit sunt acuzata de furt pt o nenorocita lista de preturi luata in prezenta si la sugestia angajatei firmei IT. CE trebuie sa fac , CE mi se poate intampla ?Mi s-a spus sa astept solutionarea.OPC ul mi-a spus sa-i dau in judecata.Nu am bani de asa ceva.Multumesc anticipat.