avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate Vic7orash

Activitate Vic7orash

Răspuns la discuția Cod caen
Am inteles! Presupun ca nu mai trebuie sa reiau intreaba operatiune de la inregistrarea initiala a II-ului, normal ar fi sa fie ceva mai simplificat. Va multumesc!
Discuție Cod caen
Buna ziua. Sunt inregistrat la ONRC cu o Inteprindere Individuala, autorizata pentru cultivarea legumelor si prestare de servicii agricole. Intrebarea mea este, daca doresc infiintarea unei livezi de cais si infiintarea unei pepiniere de productie, trebuie sa ma autorizez si pentru alt cod caen, pentru pomicultura? Daca trebuie un alt cod caen separat imi pot da o anexa la certificatul de inregistrare sau imi trebuie altul nou/? Va multumesc!
Discuție Teren agricol
Salutare. Am o problema legata de un teren agricol din care nu mai gasesc 0.5 ha. Terenul a fost arendat pana in acest an cand m-am hotarat sa il lucrez singur, eu si cetateanul care a avut pamantul in arenda ne-am bazat pe titlul de proprietate pe care il detinea bunica mea, cum ca terenul are 2,70 ha plus 0,1 ha vie hibrida, in acest an am avut marea surpriza sa constat ca fizic sunt doar 2,20 ha si acea vie. Terenul cu pricina este situat exact la marginea tarlalei,primele mele banueli m-au dus cu gandul la vecinii mei care in fiecare an s-au extins dar mai apare o problema, delimitarea parcelei mele si cea a vecinului este aratata clar de vie deci vecinul din dreapta nu poate fi acuzat. Vecinii de peste drum par a fi vinovati prin mutarea drumului de expluatatie din an in an pana sa ajuns la aceasta situatie. Am mers la primarie si am stat de vorba cu agentul agricol care ridica din umeri exprimand incapacitate, sa nu spun prostie, spunandu-mi ca nu poate sa ma ajute, ne avand aparatura necesara pentru a determina exact suprafata. Daca are cineva cunostinta de cauza, imi poate fi de mare folos, macar sa imi spuna carei "autoritati" ma pot adresa. Va multumesc