avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate tomutaangela

Activitate tomutaangela

Buna seara ,prin intermediul acestui forum as fi foarte bucuroasa daca m-ați putea ajuta in cazul meu ! Deci în anul 2013 luna mai eu si fetița mea am părăsit Germania lăsând în casa locuită pe fiul meu cel mare .Toate bune si frumoase până când în vacanta de vară el a venit în Ro deoarece urma sa plecăm in concediu toți trei după cum noi ne plănuisem dar la întoarcerea fiului meu înapoi în Germania marea si neplăcută surprindere a fost găsind ușă locuinței semideschisă .A fost un șoc mare ptr .el deoarece lipsea total mobilierul din toate cele 3 camere si bineînțeles si lucrurile personale ale lui cât si ale noastre ce mai rămăseseră încă acolo chiar si după plecarea noastră deoarece erau prea multe si nu era spatiu in mijlocul de transport cu care noi am plecat la vremea aceea .În urmatoarea zi băiatul mă sună si îmi comunică cele întâmplate necăjit ca nici nu a putut să doarmă în casă din cauza lipsei de mobilier sustrase total din locuință la care eu îl sfătuiesc sa reclame la politie cele întâmplate căci bănuiam deja cine putea fi suspectula .El ,băiatul meu la reclamatia făcută se prezinta cu un agent de politie la ușă vecinei din imobilul nostru deoarece pe ea o banuiam de la bun început dar bineînțeles vecina nu a recunoscut sub nici o formă mințind ca a fost cei de la recuperări de datorii sau ceva de genul asta si că ea doar a încercat să salveze ceva lucruri ale noastre care le deținea în locuință mea .În acel moment politiei nu ia rămas decât sa creadă spusele dânsei si a plecat agentul zicând că eu personal trebuie sa o reclam daca eu sînt titulara contractului de închiriere caci altfel nu se poate merge mai departe la investigare .Eu la vremea aceea nu dispuneam nici de banii necesari întoarcerii mele pentru a putea solicita organelor competente din Nurenberg urmarirea acestei situatii si vă rog prin acest intermediu să mă sfătuiți ce pot face în cazul meu să îmi pot recupera bunurile sau valoarea lor de aici din Romania Sibiu prin instantă judecătorească deoarece eu nu mai domiciliez actual in Germania dar aceasta persoana vecina în cauza locuiește stabil acolo si are dublă cetățenie româno- germană . Vă mulțumesc !