avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Assam

Activitate Assam

am datele lui si ma gindesc poate ar fi bine sa o scriu pina la bun sfirsit
da , suma hainei plus inca odata suma lor si haina ramine in magazin .. deci nicidecum n-am dreptul sa mai scriu nici o cerere ?
si spuneti av rog , am dreptul sa mai depun plingere .? Sau ea nici nu va mai fi cu folos.. si cit timp am pentru a o scri pentru orce eventualitate .. am in vedere cit timp am la dispozitie ca sa nu fie prea tirziu .. sau asa ceva nu este , pot s-o scriu si peste o luna , un an ? .. Multumesc frumos.inca odata ...
Multumesc frumos de raspuns. Pe moment am zis ca totul este bine , principalul sa mi se intoarca dauna , hainele si respectiv pretul pentru ele ,mi-a stat jale de el ca e tinar . Dar acum ma gindesc ca poate trebuia sa chem si politia si ar fi bine sa scriu plingere ,dar daca deja ne-am inteles si sia cerut scuze ..nu stiu cum sa procedez..
Buna seara , Vreau si eu sa va cer sfatul . Mi s-a furat din magazin si persoana in cazua a returnat pe loc banii , hainele si deja dauna. Politia nu a fost chemata ,doar paza, si respectiv nu s-a intocmit nici un proces verbal . Pod sa scriu plingere la politie acuma sau deja este prea tirziu ?