Imi iubesc prea mult familia si copii,ai nu cred ca este normal sa plateasca ei pentru greselile mele din tinerete.si incredere in politia romana credeti-ma ca nu am!!! Vad clanuri care se omoara in public si nu se iau masuri.sunt lasati in libertate. Chiar acum 2 saptamani am vazut la timisoara ca sau batut intr-un centru comercial cu cutite si alte nebunii,si nu sa luat nici o masura.si cum pot sa am incredere in politia din tara noastra?
Si daca doamne feresete afla indivizii aia ce am eu de gand,sa le fac flagrant.atunci nu e nasol pentru mine? Eventual cand se va pune cauza pe rol. O sa imi angajez un avocat si voi spune adevaru cum am ajuns sa fac acel autodenunt.voi demonstra ca nu am facut nici o evaziune de milioane de euro.deoarece nici eu si nici restu familiei mele nu avem averi sau alte bunuri,daca faceam evaziune de milioane aveam macar un amarat de apartamentt...dar eu stau in chirie. Multumesc oricum pentru sfaturi
Pai imi asum faptul ca eram un copil fara minte,si prea credul,m-am gandit sa merg la diicot sa depun plangere,dar oamenii care pun presiune pe mine pot afla acest lucru,si atunci ce rezolv.eu m-am gandit sa fac asta in momentu in care voi merge sa fac acest autodwnunt,dar atunci iar sunt legat la maini deoarece voi fi cu avocatul acestora.ma intrebam daca pot merge dupa o perioada de timp la acelasi procuror sa ii explic toata povestea
Buna seara,am si eu o problema destul de nasoala...cu aproximativ 7 ani in urma cineva ma ''prostit" sa imi deschida o firma pe numele meu,copil find am acceptat. Tipul respectiv a facut multe treburi nasoale ( multa evaziune) si acuma domnii de la diicot structura centrala au deschis dosar penal pentru grup infractional organizat...etc, problema este urmatoarea.ieri mi-a batut un domn ( de vreo 2 metrii) la usa si ma chemat pana afara, mi-a spus scurt si la subiect ca daca nu merg impreuna cu un avocat de al lor la bucuresti la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie la procurorul de caz si sa iau toata fapta asupra mea. Nu imi mai vad nevasta si copii. Eu in dosar sunt ca si martor. Si ei imi cer sa fac autodenunt ca sa scape omu lor.ce pot face in cazul asta? Pot face autodenuntul si dupa aceea sa merg sa reclam asta?