avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate Ani1979

Activitate Ani1979

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Service-urile care se respectă au o sală de așteptare cu un perete mare de sticlă , pe unde poți urmări ceea ce se întâmplă cu mașina . Sau camere video pe fiecare mașină în lucru .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna are dreptate . Am fost implicată într-un accident similar . Banda 1 circulă înainte și la stânga , banda 2 circulă înainte și la dreapta . Orice schimbare de bandă se face conform legii , semnalizare , asigurare , prioritate . Asta în condițiile în care circuli deja în sensul giratoriu . După cum explică doamna , deja circula în sensul giratoriu , paralel cu cel de pe banda 1 .
Vă mulțumesc . O zi frumoasă !
Bună ziua ! La mulți ani ! Situație ; persoană în vârstă de 80 ani , proprietară a unei garsoniere , soțul decedat , fără copii , fără părinți . Ca rude există 2 nepoți de soră . În cazul în care face testament unei persoane care nu este din familie , ce se întâmplă la deces ? Vă mulțumesc .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificați în contract dacă aveți termen la anunțul de daună . Probabil că da și pe asta se bazează ei .
Răspuns la discuția Succesiune cu sau fără partaj
Certificatul medico-legal se obține în urma unei programări la IML din orașul în care locuiți . Discuția cu medicul legist este de aproximativ 15 min. Cu bunăvoință , certificatul se poate elibera imediat . Sper să vă fie de folos .
Bună ziua ! Înțeleg eu că terasa în discuție este acoperișul altui corp de apartamente , vecin cu al dumneavoastra . Cum ar putea dezvoltatorul să vă dea drept de acces sau mai grav , să vă vândă acoperișul scării vecine ? Imi imaginez foarte bine situația , locuiesc intr-un corp de bloc cu 5 etaje , același dezvoltator a construit lipit de acesta încă un corp de apartamente cu 6 etaje .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua ! Este vorba despre o suprafață de teren arabil , pe care moștenitorii o folosesc, fără a încasa subvenție pe suprafața . Din câte știu, nu s-a acoperit masa credală , fără să fi atras răspunderea moștenitorilor. Firma avea 2 asociați, soț-sotie , soția având și calitatea de administrator , soțul fiind supraviețuitorul și unul dintre moștenitori, celălalt fiind copilul . Va doresc o zi frumoasă !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele bunului imobil sunt la moștenitori , eu întrebam ce ar trebui făcut în această situație . Să aveți zi excelentă !