am facut o chitanta de mana cu proprietari actuali la vremea aceea cu cativa martori trecuti si pe ea dar nu a fost legalizata la un notar,pe foaia aceea sunt trecuta doar eu iar banii i-am dat personal proprietarilor ,singuri martori fiind parinti sotului,mama mea care au scos aceei banii din banca pt a ma ajuta sa dau diferenta de banii cei 20000 si proprietarii casei. Aceea chitanta de mana a ramas una la el iar alta la proprietarii .va multumesc pentru raspunsuri
imobilul a fost cumpara cu un avans de 10000de lei bani dati impreuna dupa care a urmat o transa de 20000de lei din partea lui si 20000de lei din partea mea si alor mei , insa la plecarea mea impreuna cu fata mai a ramas suma de 1000de lei pentru a trece casa pe numele nostru la vreme aceea,acum nu stiu daca a trecut casa pe numele lui stiu doar ca locuieste acolo cu concubina lui si copilul lor
sunt despartita de sot de 2ani si avem impreuna o fetita de 2ani si 3luni,avem cumparata o casa impreuna insa in momentul plecarii mele cu fata nu aveam actele facute la casa,el nu se intereseaza de fata si are un alt copil cu alta,intrebarea mea este daca se poate imparti casa luata impreuna?inca nu am bagat divortul,ce sanse de castig am plus cusodia fetei mele
va rog sa ma ajutati cu un raspuns