Prin ce fel de document as putea dovedi asta ? La trecerea prin vama nu esti inregistrat in nici un fel iar in afara daca muncesti la negru, acelasi lucru. Deci nu imi ramane decat sa predau carnetul si sa astept 4 luni... #-o Ultimul lucru : mai pot da acel test sa pot recupera carnetul dupa 30 de zile ??
Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti si mie.
In martie 2014 am fost oprit si depistat cu alcoolemie 0.23 in aer respirat.In acel moment imi schimbam permisul deci aveam dovada de conducere. Evident mi s-a intocmit pv de contraventie cu suspendare a carnetului pe 90 de zile si mi-au retinut acea dovada urmand ca atunci cand imi venea carnetul acasa sa merg sa-l predau. Dupa ce mi-a venit carnetul am plecat in strainatate ( nu intentionat, ci pt ca chiar urma sa plec) deci nu am predat carnetul. Dupa ceva timp mi-au venit acasa 2 instiintari de la politie pe care mama a refuzat sa le semneze si sa le primeasca pe motiv ca imi erau destinate mie, iar eu nu eram in tara. De atunci a trecut un an iar eu nu am nici o idee despre ce s-a putut intampla in urma acelui pv, daca mi-au deschis dosar penal sau nu....
Va rog sa-mi raspundeti. Multumesc.