Va multumesc. vreau sa mai stiti ca eu nu am fost casatorit cu ea. copii sant pe numele meu.si sincer nu am timpu si bani necesari pt a merge in instanta. eu doar ce mam angajat aici in Germania si mai mult de o saptamana nustiu daca pot optine de la Sef sa vin in tara dupa copii. as putea inainta o cerere online sau nustiu alta cale nu exista?
Buna ziua Ma numesc Cercel Cristian o relatie anterioara rezultand 2 copii.pe data de 10/02/2013 am cazut de comun acord sa ramana la mine si sa ma ocup eu de ei ea fiind libera sai viziteze cand vrea. numai ca a plecat si dusa a fost nu mai stiu nimic de ea. eu ulterior mam casatorit si am plecat cu sotia in Germania lasand copii in grija parintilor mei.acum vreau sai iau aici cu mine dar cum as putea fara semnatura ei? ea atunci mia zis ca nu e nici o problema daca o sa am nevoie sa scot copii din tara va veni sami dea semnatura dar de unde so iau ca de un an si ceva nu mai stiu nimic de ea stiu doar ca e maritata prin Teleormani. ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.