avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Activitate ady_vlad

Activitate ady_vlad

Buna ziua!
Care sunt tipurile de handicap pentru care se aplica si de cand sigur?
este obligatoriu ca patronul sa aibe contabil angajat cu minim 2 ore?
am inteles ca trebuie duse declaratii lunare cu programarea concediului si cu programul de lucru pe luna urmatoare si ca in functie de acestea se fac controale. de asta intreb.
Multumesc!

cu patronul nu este problema ...este cunostinta. Vreau sa stiu daca este vre-o lege care sa ne sanctioneze in cazul in care este vre-un control si nu sunt gasit la lucru.
Buna seara!
Sunt somer absolvent de studii superioare si am gasit un loc de munca la firma unui cunoscut cu punct de lucru la peste 50km de actualul domiciliu. Pentru ca ambii sa beneficiem de ajutoarele de somaj... eu de cele 7 salarii ca ma angajez si imi schimb domiciliul la peste 50km si angajatorul sa incheie conventia prin care primeste 1,5 salarii minim brute este vre-o obligatie de a respecta programul de lucru stabilit in contract? pot fi controale care verifica prezenta mea la lucru? Daca sunt ce se poate intampla?
Răspuns la discuția angajare absolventi
Buna ziua!
momentan sunt absolvent somer si am gasit un "prieten" cu firma care sa ma angajeze pe perioada nedeterminata la un punct de lucru de peste 50km distanta de domiciliul meu actual in vederea solicitarii "AJUTOARELOR" atat pt angajator cat si pentru angajatul absolvent...

Intrebare am...
Eu nu prea o sa fiu la lucru pe durata contractului.... ce se poate intampla ?
pot fi controale? daca da, ce se poate intampla?