avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate lucianaurelian

Activitate lucianaurelian

da asa este. executarea se bazează pe tariful de despagubire pe care trebuia sa îâ plătesc dar care a fost abrogat prin legea 144/2012. ce șansă am dacă voi contesta acest tarif de despăgubire care și așa nu mai există prin lege?
vă mulțumesc
Bună ziua! Am și eu următoarea speță
în 2012, mai, am luat o amendă la rovinietă. Am plătit atunci amenda da nu și despăgubirea.
În februarie îmi vine despăgubirea acasă și eu contest procesul verbal pe baza Dispoziției ICCJ nr. 6 din 16.02. 2015 dispoziție care se referă la lipsa semnăturii olografe. Depun la Judecătorie pe 4.03. contestația da pe 18 în ședință executoru îmi mai bagă o groază de comisioane și mă somează. Eu am băgat amînarea executării.
-Ce șanse am să mi se anuleze procesul verbal, lipsit de semnătură, potrivit Dispoziției ICCJ, proces verbal de acum 3 ani. Am invocat repunerea în termen.
Această Dispoziție va fi publicată in Monitorul oficial peste 1 lună.
_dacă la primul termen mi se respinge cererea de anulare a procesului verbal, pot cere să platesc doar despăgubirea nu și celelelte comisioane, deoarece executarea a intervenit după ce am deschis acțiune impotriva Procesului verbal?
Vă mulțumesc!