Bunaziua! Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. Mi-am ridicat in curte pe terenul meu proprietate personala o magazie de 8mp din tabla pt scule si unelte de gradina si alte cotrobele la casa omului.Mentionez ca mai am 2 vecini in curte care nu ma iubesc prea tare dar terenul este dezmembrat pe fiecare in parte cu nr top cf.. tot legal.Mi-au facut o sesizare la politie prima data. M-am prezentat acolo si am facut dovada ca toata asa zisa constructie se afla pe terenul meu prop,pers.Astazi m-a sunat cineva de la directia de constructii si mi-a spus ca a fost la adresa mea. Eu nu am fost acasa dar scumpii mei vecini au dat iama impreuna cu inspectorii de constructii intrand pe terenul meu si au facut poze la asa zisa constructie.Am fost somat telefonic ca in termen de 2 sapt vor revenii si daca constructia nu e demolata imi vor intocmii proces verbal si amenda.Mentionez ca nu detin autorizatie de constructie informandu-ma pe la un amic arhitect ca nu e cazul, constructia fiind din tabla si demontabila.Mie mi sa parut un abuz cum au procedat. Nu trebuia sa fiu si eu de fata?Nu trebuia o somatie in scris? M-au luat asa de sus ,parca incercau sa ma intimideze.Pot sa-i dau in judecata pentru incalcarea proprietatii in lipsa mea. Ma sfatuieste cineva cum sa procedez. E legal ce au facut.Nu mai zic ca si dansii au anexe pe teren dar eu nu am avut treaba cu ei. Nu ii inteleg.Ce sa fac?