avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate asorin

Activitate asorin

Buna ziua, daca va rog si ati putea sa imi dati ceva informatii. Este vorba despre un proces legat de un drum de servitute. Au fost 3 infatisari in care a avut castig de cauza aceeasi persoana iar la a 4 infatisare la care de fapt persoana care avea castig de cauza nu a fost anuntata de proces, s-a prezentat doar avocatul ei, a pierdut iar sentinta fiind definitiva. As dorii sa stiu daca e normal sa primeasca aceasta sentinta fara prezenta ei in instanta si daca ar mai exista vreo posibilitate de recurs? Va rog sa imi raspundeti! Va multumesc
Multumesc
As avea o intrebare daca se poate..la reinnoirea unui nou contract de munca se va tine cont de noua grila de salarizare din data respectiva sau se reinoieste cu grila veche cu care a fost angajat prima oara subiectul..?
Răspuns la discuția facultatea ca vechime
Eram doar curios daca primesc gradatia a treia dupa 9 ani de vechime adica 5 lucrati si facultatea sau doar prima gradatie la 3 ani si urmand sa intru pe cea de a doua. Va multumesc.
Răspuns la discuția facultatea ca vechime
Multumesc
As avea si eu o intrebare legata de vechime in munca..am terminat facultatea la źi in 2008 5 ani iar in urmatorul an m-am angajat la stat as dori sa stiu daca am dreptul de gradatia a 3 a si daca la concediu am dreptul la 38 de zile cum as avea 10 ani in tottal munciti 5 si facultatea sa u doar 32 zile doar dupa cei munciti..as dori sa stiu daca se trec la vechime anii de facultate.multumesc si astept un raspuns