Buna ziua, daca va rog si ati putea sa imi dati ceva informatii. Este vorba despre un proces legat de un drum de servitute. Au fost 3 infatisari in care a avut castig de cauza aceeasi persoana iar la a 4 infatisare la care de fapt persoana care avea castig de cauza nu a fost anuntata de proces, s-a prezentat doar avocatul ei, a pierdut iar sentinta fiind definitiva. As dorii sa stiu daca e normal sa primeasca aceasta sentinta fara prezenta ei in instanta si daca ar mai exista vreo posibilitate de recurs? Va rog sa imi raspundeti! Va multumesc
As avea o intrebare daca se poate..la reinnoirea unui nou contract de munca se va tine cont de noua grila de salarizare din data respectiva sau se reinoieste cu grila veche cu care a fost angajat prima oara subiectul..?
Eram doar curios daca primesc gradatia a treia dupa 9 ani de vechime adica 5 lucrati si facultatea sau doar prima gradatie la 3 ani si urmand sa intru pe cea de a doua. Va multumesc.
As avea si eu o intrebare legata de vechime in munca..am terminat facultatea la źi in 2008 5 ani iar in urmatorul an m-am angajat la stat as dori sa stiu daca am dreptul de gradatia a 3 a si daca la concediu am dreptul la 38 de zile cum as avea 10 ani in tottal munciti 5 si facultatea sa u doar 32 zile doar dupa cei munciti..as dori sa stiu daca se trec la vechime anii de facultate.multumesc si astept un raspuns