avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Activitate Floredisa

Activitate Floredisa

Răspuns la discuția Buna ziua
Apartamentu are 55 de metri patrati,nu are cadastru facut,dupa noile legi am inteles ca actele ar costa 50 de milioane actele pentru vanzare cumparare,mi se pare enorm ,nu am intrebat un notar sau avocat.....Cat ar costa dupa Dumneavoastra..va multumesc
Mama nu vrea contract de vanzare-cumparare k costa mult....alt act as putea sa fac ca sa fiu propietar...in afara de cel de vanzare -cumparare....k ma sfatuiti dumneavoastra.Va multumesc
care este cea mai buna modalitate si cea mai ieftina,as dori act de vanzare cumparare dar costa foarte mult.....ce ma sfatuiti dumneavoastra....ca sa fiu sigur ca imi ramane mie...dar nu dupa deces.Va multumesc
Discuție Buna ziua
Am o nelamurile si as dori sa ma ajutati.mama mea are un apartament pe numele ei,eu sunt singurul ei copil,e a divortat,eu am numele tatalui,iar ea pe cel vechi de fata.as vrea sa devin prorietar pe apartament.fara contract de vanzare cumparare se poate,costa foarte mult actele.nu vreau testament sau donatie,am inteles ca numai dupa moartea ei sunt proprietar.doresc sa devin proprietar personal,am niste rude care tot dau tarcoale.k ma sfatuiti dumneavoastra.va multumesc