avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate shtrumphee84

Activitate shtrumphee84

Este singura varianta ?

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu vecinul puteti deschide actiune in instanta.

Buna dimineata,am fc deja acest lucru si ni s-a raspuns in scris ca doar la solicitarea vecinului se poate muta contorul pe proprietatea lui.de aceea am cerut si aici un sfat

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti sesiza firma de distributie gaze, in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru verificare legalitate instalatie de gaze si montaj contor de gaze. Puteti solicita si mutarea contorului de gaze de pe peretele dvs.

Buna ziua, am urmatoarea situatie: am cumparat acum 2 ani o casa si pe desenul tehnic al instalatiei de gaze nu apar nici tevile si nici contorul vecinului, insa ele exista fizic in curtea noastra.,conform exemplarului meu de beneficiar primit de la vanzator a fost cerut doar bransament pentru gopodaria mea. Vecinul insa nu accepta sa isi mute macar contorul pe proprietatea lui,cu toate ca este clar ca acesta(impreuna cu tevi)a fost realizat ilegal si neconform documentatiei depuse la distribuitorul de gaze de atunci. Cum il putem constrange pe vecin sa isi mute macar contorul pe proprietatea lui? Am incercat si varianta frumoasa dar nu doreste.
Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta cu un sfat, v-as fi recunoscatoare, in ceea ce priveste problema expusa mai jos:
Am semnat un ctr de furnizare servicii de cablu si internet in februarie 2013, pe 18 luni ( perioada minima obligatorie pt serviciile alese). In febr 2014, un reprezentant al furnizorului de servicii a semnat un act aditional, in numele meu, cu semnatura mea in fals,prin care se prelungea ctr inca 24 luni, dar si prin care primeam reducere 50% timp de 4 luni. La casierie nu se putea plati pretul intreg al abonamentului conform ctr original, din cauza actului aditional fals. Dupa sesizarile mele numeroase, furnizorul de internet si cablu a anulat actul aditional fals dar mi-a facturat reducerea de 50% pe cele 4 luni....Nu consider ca este normal sa platesc, atata timp cate EI au comis fals si inscriere in fals. Nici nu pot opri contractul cu ei, deoarece trebuie sa fiu cu soldul pe zero, insa nu intentionez sa achit acea diferenta. La ANPC inca nu am facut sesizare. Imi puteti spune, va rog, daca exista alta cale de a-i obliga de la exonerarea facturii in cauza? Si daca da, care ar fi aceea. Mentionez si ca mi-am schimbat domiciliul si nu pot merge fizic in Bucuresti ( acolo am incheiat ctr initial).Multumesc anticipat