avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate letitia19611

Activitate letitia19611

Eu am facut printscreen dupa ce le-am trimis dovada platii, tocmai la acel faimos buton unde scrie ca se poate anula abonamentul dupa prcesarea platii, care buton ramanea in continuare blocat, chiar daca plata fusese procesata. Intr-adevar, multe emailuri, amenintari cu ANPC, etc. Trebuie doar insistat. Ei spera sa te lasi pagubas, dar daca le scrii de n ori ca prelungirea automata cu alegerea de catre ei a abonamentului cel mai scump, lucru care nu este stipulat in contract, este o clauza abuziva+amenintari peste amenintari, politia frauda informatica, etc, reactioneaza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mika v:
Citeste toate postarile legale de acest topic si vei vedea ca iti poti recupera si banii luati abuziv di cont. Citeste cum au procedat altii. In final, cu reclamatii si dat emailuri de amenintare la firma asta de 'tepari', banii se pot recupera, totul este sa citesti cu atentie cum au procedat ceilalti. Nu exista niciun temei juridic prin care frirmele astea de matrimoniale sa ajunga la executare silita sa platesti. Totul este sa dai emailuri la ei cu amenintari de reclamatii, politie, depuneri plangeri, etc.
p.s. unde anume pe facebook se discuta subiectul asta, eu nu am gasit niciun topic pe facebook? Daca stie cineva sa-mi dea oarecare informatii, grupuri pe facebook, il rog sa scrie si aici, cu multe multumiri anticipate!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum doua zile, descopar reclama lor la televizor. In conditiile acestea, sincer, oricine poate considera ca sunt firma serioasa. Nu contest ca datorita plangerilor se pot recupera banii luati abuziv din cont, dar oricand vor fi altii care se vor inscrie. Polititia trebuie sa actioneze mai departe de atat, sa-i depisteze si sa le inchida site-ul.
dan.dany80
V-ati inscris pe amandoua (be2, respectiv academia singles), platind la amandoua siturile, deci dand datele cardului? Eu sper ca am rezolvat-o cu singles50, nu retin sa ma fi inscris pe be2, dar va intreb pt ca toate 3 siturile( be2, academia si singles50) apartin de be2. Ajung sa devin anxioasa cu inscrierea asta, sper ca nu ma trezesc cu ceva de plata de pe be2. Astept raspunsul dvs si multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai cum propuneti rezolvarea problemei la modul concret? Asa, ne strangem noi mai multi si?,,,,mai departe? Eu am avut norocul sa trimit formularul de anulare dupa 3 zile de la inscriere, dupa zeci de emaIluri mi-au deblocat butonul de stergere, asta dupa ce le-am trimis mai multe printscreen. I-am raportat la google. Enfin, eu semnez unde vreti, UNDE ANUME?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raportare google:
HTTps://www.google.com/webmasters/tools/spamreport
Eu am raportat singles50, doar ca trebuie sa te limitezi la 300 litere ca si continut. Cu cat mai multi, cu atat mai bine
In unul din nenumaretele emialuri pe care le-am trimis, vedeti articol 249 referitor frauda informatica:
[ link extern ]
Faceti prinscreen ca sa puteti demonstra ca nu va puteti anula contul, culmea, daca ai cont gratuit se poate sterge fara probleme;la fel, prinscreen si la corespondenta cu ei...trebuie stranse dovezi, politia sau ANPC nu poate actiona pe vorbe, le trebuie dovezi.
Bun, sa ne asociem, cum din orase diferite, iar genul ala de petitieonline care tot circulau pe facebook sunt zero barat.
verbat123"
apartin amandoua de be2 dating, fa niste 'sapaturi'si vei vedea! Nu cumva Laetitia Pateau din Luxemburg e ...'sefa"?
Pur si simplu, schimba-ti cardul bancar si nu raspunde la orice e-mail cu recuperare bani, etc.
Am citit si unele forumuri straine legate de acest be2 dating. De atata timp pe piata, nu au executat silit pe nimeni.
Eu am patit-o cu singles50, dar presupun ca e aceeasi modalitate.
Vezi la profil-setari. La setari incepe cercul vicios-daca vrei sa-ti alegi alt abonament, scrie mesaj ca inca nu ti-a fost procesata plata, cu toate ca tu ai platit din 48 toamna. Daca vrei sa-ti stergi contul, nu poti pt ca intai trebuie sa meregi la setari-alegere optiune abonament. Eu am facut printscreen la astea, amenintari cu cate zece e-mailuri zilnice, hartuirea lor efectiva prin e-mailuri, spunand de fiecare data ca s-au luat banii ABUZIV, deci ILEGAL, atat timp cat nu functioneaza alegerea altui tip de abonament+stergere cont. Le-am scris pana si ca este ilegal acest raspuns automat-va raspundem in 3 zile si trecuse o saptamana fara raspuns. amenintari anpc,politie, apocalipsa, etc. Eu chiar inentionam sa pun in practica plangerea, la ANPC deja dadusem telefon si m-au sfatuit sa strang cat mai multe dovezi, asa ca am dosar cu prinscreen-corespundenta cu ei,, teapa cu alegere alta modalitate abonament+stergere cont, dar mi-a venit e-mailul de confirmare stergere cont la expirarea lunii(eu m-am prins repede de magarie, asta nu inseamna ca nu mi-am schimbat cardul cu maxima urgenta. Daca n-am citit de prima data termeni si conditii, am citit dupa ceea si nu specifica nicaieri de prelungirea automata a abonamentului, altora li s-a imputat plata si cu penalizari, penalizari care nu-s stipulate in termeni si conditii.
Succes!
In sfarsit, am primit e-mail de confirmare a anularii. Chestia e ca eu am citit de nenorocirea asta de site inainte de 14 zile pana la expirarea primei luni de abonament, mai precis dupa 4 zile de la inscriere. E-mailuri de amenintare, ii raportez la ANPC, politie, relatari ale ilegalitatilor pe site, etc.
Practic, optiunea precum ca poti sa alegi alta varianta de abonament sau sa iti asnulezi contul NU FUNCTIONEAZA, am insistat asupra acestui aspect=ILEGALITATE.
Nu garantez ca fara amenintari va puteti dezabona din prima, dar iata cum ar trebui procedat, redau mai jos email-ul lor::
""Dragă client al Singles50,

Ne pare rău că ne părăsiți.

Puteți să vă anulați foarte ușor abonamentul. Acceptăm cereri de anulare scanate ca atașament de e-mail, trimise prin fax sau scrisoare.

Rețineți faptul că cererea dvs. trebuie să fie semnată. Nu uitați să includeți numele dvs. și adresa de e-mail. Avem nevoie de aceste detalii pentru a vă găsi contul și pentru a vă răspunde în timp util. Veți primi o confirmare prin e-mail, însoțită de data expirării abonamentului, după ce cererea dvs. a fost analizată. Dacă nu primiți niciun mesaj de la noi, nu ezitați să ne contactați din nou.

Cererea de anulare a contului poate fi trimisă prin:

E-mail : ca atașament (pdf, jpg sau gif), pe această adresă.""