In cadrul unui proces, instanta a suspendat judecarea cauzei in temeiul art. 242 C. Proc. Civ., mentionand ca încheierea de suspendare poate fi atacata cu recurs pe toată durata suspendarii. In consecință, am promovat recursul împotriva acestei încheieri, precizând de asemenea ca nu este necesara timbrarea acestuia datorita faptului ca obiectul cauzei se referea la venituri publice. Instanță a emis o citație prin care îmi aducea la cunoștință necesitatea timbrării. Având in vedere ca recursul nu a fost timbrat dintr-o eroare, acesta a fost anulat ca netimbrat, decizia fiind definitiva. Ulterior am redepus recursul legal timbrat împotriva încheierii prin care s-a dispus suspendarea, insa acesta mi-a fost trimis înapoi de către instanță cu mențiunea ca daca sunt nemulțumit de decizia prin care recursul împotriva inițial a fost anulat ca netimbrat, am posibilitatea sa promovez o cale extraordinara de atac. In aceasta situație care ar fi posibilitățile de care as putea uza in vederea continuării judecății?