Buna ziua.
Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea creditului a fost de 7500 de lei pe o perioada de 3 ani cu o rata de 307 lei pe luna.
In luna Februarie ,pe data de 28s-a produs tragedia.Tatal mu a decedat in urma unui accident feroviar.Dansul era vaduv ,mama a decedat cu 7 luni in urma.
Am trimis o copie de pe Actul de deces la ei de la Tbi,dupa care o doamna de acolo mi-a sp ca este in regula,,atat.
Peste cateva zile m-a sunat un domn sa ma intrebe cand achit rata....i-am sp problema ,dupa care mi-a zis ca rudele de gradul 1 trebuie sa achite creditul.Mentionez ca creditul nu avea un codebitor.
I-am sp domnului ca inca nu am facut succsiunea dupa parinti si ca inca nu exista un mostnitor legal.
Astazi primesc un sms ,prin care mi se spune a daca vreau sa mai continuam relatia in conditii amiabile ,sa merg sa depun 50 lei in urmatoarele 48 ore,in urma cu o sapt primind acelasi sms,dar cu suma de 100 lei.
Va rog sa imi spuneti ce putem face in aceasta situatie?