Vă mulțumesc pentru mesaj, nu e ușor să uit ce s-a întâmplat pentru că aceste persoane care în loc să ne apere profită de uniforma pe care o poartă si abuzează persoane nevinovate. Nu cred că sunt singura în această situație, imi pare rău însă că, după acest episod, fiul meu a avut iar probleme,iar cardiolog, iar spitale...și bani cheltuiți.Nu am avut probleme cu poliția niciodată, sunt o persoană care îmi văd de viața mea, cu rele și cu bune, probabil e orgoliul care m-a făcut să nu plătesc amenda, nici nu stiu dacă e penală sau administrativă, dacă mă pot întoarce acasă să rezolv această problemă, sau dacă ar trebui să vorbesc cu un avocat care să mă reprezinte.Vă mulțumesc !
Bună ziua! În iunie 2013 am avut o altercație cu o femeie care, probabil m-a confundat cu altcineva.Eram pe peron, însoțită de mama mea și de fiul meu care atunci avea 11 ani, așteptând sosirea celuilalt fiu care este student.Nu știu cum pot explica să fiu înțeleasă...sunt plecată de 11 ani , atunci venisem în concediu.Din nefericire, cu o saptămână în urmă, fiul meu cel mic,a avut probleme de sănătate, mai concret probleme cu inima.Revin la doamna în cauză, care lucrează la barul de pe peronul gării,unde am intrat cu copilul să iau un suc pentru că avea sete. Efectiv mi-a sărit în cap, la propriu.Apoi mi-a luat la bătaie copilul.Mama, auzind țipete a intrat și ea, întrebând de când își permite să lovească un copil.În acest timp am sunat la poliție cerând ajutor,însă mi s-a spus că nu este o urgență,în schimb au trimis poliția tf,mai exact doi polițiști care o cunoșteau bine pe doamna în cauză.Am explicat cu lux de amănunte ce se întâmplase, am specificat că, probabil, barmana a făcut o confuzie,că am acasă toate documentele și mă pot justifica că nu sunt persoana care crede. Plecasem să aștept copilul, nu aveam la mine decât telefonul și cheile casei.Au cerut buletinul, când au auzit că buletinul e acasă, au început să țipe,să ne umilească, și au început să ne târască, la propriu, pe peronul gării unde erau sute de oameni,către postul de poliție tf, dar nu au gândit că în urmă este un copil care asistă la aceste violențe.La postul de poliție, dumnealor, au început să ne dicteze cum să ne scriem declarația, ceea ce nu am vrut să fac, și am scris declarația în felul meu, exact cum a fost. Cu toate astea am primit amendă,însă eu nu am vrut să semnez pv. La sfârșitul lunii iunie am plecat, amenda nu îmi ajunsese acasă, a ajuns la sfârșitul lunii august, dar cu data când a fost emisă.Au trecut 2 ani dar nu am mai ajuns acasă, și nici amenda nu am plătit-o.Mă puteți îndrepta pas cu pas cum să procedez în continuare, consider că, aceste persoane au facut abuz de putere.Am fost târâte, umilite și cu amendă la purtător.Mama are 70 de ani și e bolnavă, iar copilul are probleme cu inima, nu cred că meritam asta, chiar când ești nevinovat.Certitudinea lor este că nu am martori, dar cred că în orice gară din România ar trebui să existe telecamere.Mulțumesc tuturor celor care mă pot îndruma.