avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate rancaramonaflorina

Activitate rancaramonaflorina

Răspuns la discuția Asociatie Crescatori de Animale
Ok. Multumesc !!!
Multumesc din suflet !!! Chiar nu mai stim ce putem sa impiedicam abuzurile acestui primar probabil ca odata si odata se va termina cu abuzurile acestui primar care efectiv isi bate joc de noi cetatenii comunei furandu-ne tot chiar tot !!!
Va multumesc frumos pentru sfat!!! Cu siguranta Consiliul Local le va acorda concesionarea /inchirierea pajistilor respective acelei asociatii nu noua din moment ce cererea Asociatiei noastre a fost omisa din nou intentionat !!!
Deoarece :Sunt presedinta unei asociatii a crescatorilor de animale, asociatie constituita in 2014.
Am depus in anul 2014 in luna februarie o cerere de concesionare /inchiriere a unei suprafete de pasune (in baza OUG 34/2013), suprafata conforma cu numarul de animale detinute de membrii asociatiei .
Cererea noastra nu a fost solutionata In termenul legal fapt pentru care ne-am adresat Instantei de Contencios Administrativ si Fiscal de pe langa Tribunalul X. Astfel prin Sentinta Civila nr ..........( definitiva si irevocabila ) ne-am adresat din nou Consiliului Local pentru punerea in aplicare a Sentintei.
Domnul primar ( condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei in anul 2013 si repus pe functia de primar )introduce pe ordinea de zi a sedintei convocata de in data in data de ......... o cu totul alta ordine de zi adica respingerea cererii noastre ( Iar sentinta nr ........... il oblige la ,, solutionare si concesionare “) fapt pentru care am depus o noua Palngere Prealabila la care astept raspuns pentru a-l actiona din nou in Contencios pentru abuz in serviciu .

Mentionez ca in urma refuzului de punere in aplicare a Sentintei Civile nr ......... am depus o Plangere Penala in data de ......... la Parchetul de pe langa Judecatoria Y .
Avand in vedere ca am solicitat si pe anul in curs concesionarea /inchirierea cu cererea nr .........., cerere depusa in termen , primarul initiaza un Proiect de Hotarare care urmeaza sa fie dezbatut in sedinta Ordinara a Consiliului Local iar cererea noastra nu este introdusa pe Ordinea de Zi iar in mod abuziv introduce solicitarea unei alte asociatii cu toate ca aceasta a fost constituita legal abia dupa data de 1 martie cand era depasit termenul limita de depunere a cererilor .Deci din nou d-l primar savarseste un abuz in forma continuata la adresa asociatiei noastre ignorandu-ne total !!!

Va rog sa ne ajutati cumva pentru ca d-l primar comite in continure abuzuri si noi suntem hotarati sa iesim pe platoul primariei !!!
Iar mai nou vineri 03.04.2015 Primarul convoaca consilierii locali din localitate si aflu ca pe ordinea de zi cererea noastra nu se afla cererea de concesionare doar cea de care v-am scris mai sus ??? Ce pot sa fac in privinta aceasta si cum pot sa opresc abuzurile !!!
este s-u nu valabila cererea inregistrata la primaria zarand in data de 27.02.2015 fara a avea Hotararea judecatoriei Chisineu Cris? Cum pot impiedica acest abuz ???
La primaria din com zarand s-a inregistrat in data de 27.02.2015 o cerere de concesionare /inchiriere a unei suprafete de pasune de catre o asociatie care s-a constituit ulterior adica Hotararea definitiva si irevocabila de atribuire a persoanei juridice este din data de 07.03.2015. ??? iar data cu care este inregistrata la Judecatorie este de 26.02.2015 (atunci s-a inregistrat cererea )