Domnule, asociatia are un administrator, platit din banii nostri. Care nu are alta treaba decat sa se ocupe de problemele noastre. Nu vad de ce ar trebui sa ma ocup eu sau alt locatar din bloc de aceste probleme din moment ce platim pe cineva pentru acest lucru.
Din cauza restantierilor nu s-au putut achita integral facturile. Aveti idee care sunt pasii pe care presedintele asociatiei de locatari trebuia sa-i urmeze? Problema este urmatoarea: eu, care mi-am platit la timp intretinerea, ce vina am? Si ce se poate face ca sa avem din nou apa? Multumesc!
Regia Autonoma Municipala, Buzau.. Presedintele asociatiei a incercat sa recupereze banii de la datornici, s-a opus masurii de ridicare a apometrului dar fara rezultat.
As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema stringenta: unui bloc cu 48 de apartamente i s-a oprit apa de catre lucratorii de la RAM pentru ca 3 (trei) familii sunt restantiere la intretinere. Intrebarea mea este: de ce trebuie sa suferim si noi, ceilalti platitori (la zi) ? Si a doua intrebare, oare de ce directorul RAM nu ne aproba separarea pe familii, deci renuntarea la asociatie? Ni s-a recomandat in schimb sa ii convingem noi pe restantieri! De ce ar fi asta treaba noastra?