avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate flaviu89

Activitate flaviu89

Răspuns la discuția Formulare raspuns la intampinare
Doamna Gabriela Pintea,

Ma puteti ajuta in acest sens?
Tin sa mentionez ca nu am mai fost implicat in astfel de cazuri si nu cunosc legile astfel incat sa pot formula un raspuns corect.

Va multumesc
Răspuns la discuția Formulare raspuns la intampinare
Domnule Popescu,

As putea atasa si intampinarea in acest subiect, daca dvs considerati ca ma puteti ajuta sa formulez un raspuns corect.

va multumesc mult


Inspectoratul de politie al judetului xx, cu sediul in municipiul xx, str x, nr 00, cod postal 00, tel 00 in calitate de intimat in dosarul cu numarul de mai sus, aflat pe rolul acestei instante, petitionar fiind aa bb cc prin reprezentatul legal formuleaza

Intampinare
Solicitand respectuos ca pe baza probelor ce vor fi administrate in cauza:
- Sa respingeti plangerea contraventionala formulate de petitionar impotriva procesului verbal seria xx nr 111 incheiar de I.P.J xx
- Sa mentineti procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiei ca fiind temeinic si legal incheiat.
Apeciem ca plangerea petitionarului este neintemeiata din urmatoarele motive:
Sub aspectul legalitatii: procesul verbal contestat contine toate elementele prevazute sub sanctiunea nulitatii de art. 16 si 17 din OG nr 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.
Sub aspectul temeiniciei: invederam onoratei instante ca agentul constatator a respectat dinspozitiile art 21 alin 3 din OG nr2/2001 privind regulamentul juridic al contraventiilor, aplicand sanctiunea in limitele prevazute de actul normative, raportat la gradul de pericol social al faptei, la imprejurarile in care aceasta a fost savarsita la modul si mijloacele de savarsire a acesteia la scopul urmarit precum si la circumstantele personale ale contravenientului.
Aratam ca ne opunem unei eventuale solicitari de administrare a probei cu martori cu vreuna din persoanele prevazute de art 315 alin 1 din legea 134 privind C.pr.civ care, potrivit dispozitiilor legale invocate, nu pot fi audiate ca martori.
Totodata, ne opunem administrarii oricaror probe cu character extrajudiciar, intrucat acestea nu respecta principiul contraditorialitatii si al nemijlocirii probelor in procesul civil.

Aceasta este prima pagina din intampinare
Buna ziua,
Am primit o amenda de 500 lei de la politia cluj, initial agentul a intocmit un avertisment la fata locului nesemnat de mine iar peste 20 minute a intocmit un PV de 500 lei. Am formulat contestatia PV iar in intampinarea primita de la IPJ este mentionat: sa resping plangerea PV si sa mentin amenda ca fiind temeinic si legal incheiata.
Ma puteti ajuta sa formulez un raspuns va rog?
intampinarea am primito in posta fara sa semnez si cu intarziere la cele 5 sapt disponibile pentru IPj.

Motive: muzica la intensitate mare, in contestatie am precizat ca este la nivel normal.
Alte mentiuni din contestatia mea: PV se semnează pe fiecare pagina de agentul constatator şi de contravenient. În cazul în care contravenientul nu se afla de fata, refuza sau nu poate sa semneze, agentul constatator va face menţiune despre aceste împrejurări, care trebuie sa fie confirmate de cel puţin un martor. În acest caz procesul-verbal va cuprinde şi datele personale din actul de identitate al martorului şi semnatura acestuia.

Ma puteti ajuta va rog in acest sens pentru o formulare corecta?