avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin Prioteasa

Activitate Cosmin Prioteasa

Buna ziua,

In primul rand Imi cer scuze pentru exprimarea ambigua.

Problema este ca s-a cumparat intreaga proprietate casa+anexe+teren (2000mp) dar la notar s-a specificat in contract doar 250mp teren aferent(deoarece din cate am inteles asa se vindeau casele in acea vreme) si nimeni nu a sesizat asta decat acum cand se doreste din nou vanzarea proprietatii.
Ce demersuri ar trebui facute ?
Buna ziua,

Am o problema legata legata de o proprietate care suna cam asa:

-am cumparat o casa la sat in noiembrie 1990 prin vanzare directa de la cei 4 mostenitori ai lui X.
-acum as dori sa vand proprietatea respectiva si am constatat ca in contract suprafata de teren specificata este 250 mp in loc de 2000 mp iar vecinii specificati in contarct sunt cei ai terenului real.
-am platit impozit pe intregul teren in toti acesti ani
-in 1993 s-a emis un Titlu de proprietate pe numele lui X(decedat) cu cei 4 mostenitori specificati iar pe acest tilu apare terenul extraviran mostenit dar apare in intraviran si terenul de 2000 mp pe care eu am cumparat casa in 1990 (cu aceeasi vecini)
-am intrebat la primarie si la notar si mi s-a raspuns ca asa se vindeau casele in vremea ceausista.
-Ma aflu acum in situatia in care acum 2 din cei 4 mostenitori ai lui X au decedat si ei. Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in aeasta situatie si la ce costuri sa ma astept.

Va m
Multumesc