O intrebare legata de achizitia unei case de marcat pentru PFA neplatitor de TVA si fara salariati, care va emite putine bonuri fiscale (pot fi zile cu zero bonuri, in principiu vor fi cateva bonuri pe luna) … In incercarea de a achiziona o casa de marcat m-am lovit de urmatoarea problema: vreau sa desfasor atat activitati volante/la beneficiari (ex: CAEN 4789, 4791 ,4799) cat si activitati la sediul PFA (ex: 7729 – inchiriere bunuri), dar si activitati care se pot face atat volant cat si la sediu (ex: 7022 – consultanta) – bineinteles ca sunt necesare 2 certificate constatatoare de la ONRC pe care se trec codurile CAEN atat pentru sediu cat si pentru beneficiari/in afara sediului, majoritatea fiind insa comune – se pot face atat la sediu cat si la beneficiar/in afara sediului; mi s-a spus de la firma care vinde case de marcat ca o casa de marcat nu poate fi folosita si la sediu si volanta … in concluzie ar trebui sa cumpar 2 case de marcat ceea ce mi se pare aberant. Asa este? Exista o solutie sa fie necesara doar o casa de marcat? Nu e tocmai ieftina si mai costa si contractul de service lunar pentru fiecare … ca sa nu mai vorbesc ca de la 1 noiembrie 2016 oricum trebuie schimbate dupa noua lege (la care inca nu avem norme, deci nu stim ce o sa fie). Multumesc frumos.