avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate ela1980

Activitate ela1980

Răspuns la discuția Nerespectare hotarare definitiva
Multumesc.Sunt sigura ca nu imi dete copii pentru ca la batut pe cel mic si imi zisa copilul ca are semne de la boata pe spate si picioare.Cu politia nu rezolv nimic daca ma duc sa ii iau?Sau politia nu poate face nimic ?
Răspuns la discuția Nerespectare hotarare definitiva
Va multumesc pentru raspuns.Deci el va platii executorul?
Buna ziua .Am si eu o problema cu fostul sot.Am 2 baieti de 11 si 13 ani din prima casnicie care locuiesc cu tatal lor.Eu am hotarare definitiva din anul 2013 in care am dreptul sa iau copii la mine in prima vinere si a treia din luna.Azi ma dusai la locuinta fostului sot sa ii iau ca de obicei dar nu ma lasa sa ii iau.Copilul cel mare de 13 ani nici macar nu era acasa .Era la sapat de vie iar pe cel mic il gasii in fata portii plangand .El imi spusa ca nu ii lasa la mine pentru ca azi si maine au treaba la sapat de vie.Asa ca plecai fara ei.Acum vb cu cel mic pe fb si imi zisa ca dupa ce plecai eu tatal il injura si il lovii cu boata pe el pentru ca vorbii cu mine .Eu respect hotararea dar el nu .Ce pot face ca sa pot lua copii la mine asa cum scrie pe hotarare?Cui sa ma adresez ca sa nu mai fiu nevoita sa plec tot fara ei?Va multumesc.
Buna ziua .Am si eu cateva nelamuriri despre partajul sotului meu cu fosta sotie.S-au casatorit in anul 2003 iar in anul 2004 el a luat un credit din banca pe 10 ani si a cumparat un apartament pe numele lui si al fostei sotii.A fost totul bine pana in 2007 cand ea a plecat in Italia si pana in 2009 a venit acasa doar de 2 ori pe an.In 2009 la sunat si ia spus sa faca ce vrea cu viata lui ca ea nu mai vrea sa se intoarca la el.El a divortat in 2011 cand m-a cunoscut pe mine iar in 2012 s-a nascut copilul nostru.In 2012 la sunat ea pentru prima oara din 2009 pentru ca aflase ca a divortat de ea in lipsa desii el o anuntase pe ea prin fiica ei sa vina la divort dar nu a venit.I-a zis ca in 2014 cand se termina ratele la banca vrea jumatate de bani din cat face apartamentul.Sotul meu a fost de acord sa ii dam partea de bani din 2012 sa nu mai asteptam pana in 2014.Asa ca am vrut sa luam un credit de la o banca dar a fost gasit la BC cu o restanta de 80 de lei care era data deja spre colectare.Era o restanta din 2005 de la un credit pe care il luase fiind impreuna cu ea.Am platit suma care se adunase de 1200 lei dar acum trebuie sa treaca 4 ani ca sa luam un credit.Prin ianuarie 2016 ar fii 4 ani de cand am platit restanta.Dar ea nu vrea sa mai astepte .A zis ca vrea banii pana in august ca altfel vine si sta 2 luni cu noi in casa impreuna cu fiica ei cea mare si sa vedem care din noi pleaca prima din casa.Eu as fii de acord sa ma mut timp de 2 luni la tara la parintii mei cu copilul si sotul meu dar ne este frica sa le lasam singure in casa.Poate ne trezim cu niste facturi mari la gaze ,lumina si apa.Nu stim cum sa procedam ca totul sa fie bine.Va multumesc.