avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate kazzthedogg

Activitate kazzthedogg

Salutare,

Am o intrebare in legatura cu o tranzactie imobiliara prin care sunt pe cale sa trec. Doresc sa-mi cumpar un apartament intr-un complex rezidential. Blocul nu este inca construit (abia s-a inceput lucrul la fundatie si va fi gata la sfarsitul anului viitor). Pentru a putea rezerva un apartament anume in acest bloc, a trebuit sa platesc o rezervare de 1000 de euro dezvoltatorului. S-a facut un contract de rezervare prin care el se obliga sa-mi pastreze apartamentul respectiv la suma agreata de 65000 euro iar eu ma oblig sa-l cumpar. La cateva zile dupa semnarea acestui contract de rezervare, sunt contactat de un reprezentant al dezvoltatorului in cauza care ma informeaza ca de fapt s-a produs o eroare si pretul la care se va vinde apartamentul pentru care eu am facut si platit rezervarea este de 73000 euro si nu de 65000 euro cum se stabilise in contractul de rezervare. As vrea sa stiu cum as putea sa procedez legal in acest caz. In mod evident nu vreau sa platesc diferenta absurda ceruta in plus. Multumesc !