Am un frate si o sora, el ar avea spatiu sa o tina pt.ca nu are nici copii,sora mea are o situatie mai delicata are copil,sta cu chirie si are sotul cu probleme operat la inima...Mama nu a avut casa proprietate niciodata.
Buna seara,am doi copii minori, stau in doua camere si o am la mine de mai bine de 10 ani de cand ceilalti doi copii nu ajunsesera la majorat pe mama mea, acum in varsta de 78 ani.E depresiva si are tratamente pentru mai multe afectiuni neurologice.Daca ar fi doar asta ...insa comportamentul si problemele care le creeaza in familie afecteaza grav sanatatea si linistea copiilor mei in varste de 15 respectiv 6 ani. Comportamentul acestora mai aes al celei mici este afectat grav, iar copila cea mare are probleme grave cu inima ,ar avea nevoie de liniste ,insa palpitatiile din cauza tensiunii din casa ii pot fi fatale. Sunt fiica dar sunt si mama, incerc sa gasesc o solutie a acestei probleme nu stiu cum, mai am un frate ar avea si spatiu unde sa o tina, dar nu vrea. Batrana mama..nu e interesata decat de ea, nu pot sa o dau pur si simplu afara, dar o modalitate legala ar putea fi gasita? E totusi o mare problema sa tii in preajma copiilor o persoana care permanent vorbeste de moarte, de faptul ca are impresia ca tot timpul cineva ii face rau, ca medicii vor sa o omoare...ar fi de ras insa copila mea nu vrea sa mearga la dentist crezand ca medicii i-ar face rau...Va multumesc din suflet si astept o parere.