Am fost si am depus plangere la politie,maine o sal cheme si pe el.Si mia zis ca o sa vorbeasca cu politia si cu judecatorul sa poata sa scoata acea hartie.este posibil ca judecatorul sai dea voie sa scoata hartia precum ca am facut avort?cineva ma sfatuit sa scot si un certificat medico legal psihiatric,oare pot obtine?
nu stiu ce sa mai fac,sunt terorizata tot timpul,vine si la serviciu si ma ameninta ca daca nu vorbesc cu el ma distruge si tot felul de chesti,,ma urmareste peste tot oriunde ma duc,a intrat si in casa la printii mei si a zis ca ma bate,l-am inregistrat,dati-mi un sfat ce as putea sa fac.Acum am o relatie si sunt si insarcinata si mie frica sa nu pierd sarcina din cauza stresului si a amenintarilor lui.va multumesc
Buna ziua tuturor.Acu cateva luni am avut o aventura cu cineva in urma caruia am ramas insarcinata si am facut avort,acu acea persoana ma ameninta ma santajeaza ca va spune la familia mea ca am facut avort si se va duce la politie sa ceara hartie de la cabinetul unde am facut avort.Mentionez ca nu stia nimeni ca noi am fost impreuna si eu am facut avort.Acea persoana poate face ceva impotriva mea?poate primi vreo hartie prrecum ca am facut avort?va rog ajutati-ma sunt disperata,poate dovedi vreodata ca am facut avort?