Raspunsul lor este ca proprietarul (vecinul) cu care terenul meu se suprapune, sa-si refaca actele pe baza verificarii pe teren de catre inspectorul cadastral. Eu cred ca prorietarul (vecinul) ar trebui instiintat de cei de la cadastru de situatia existenta si informat care este calea de rezolvare (ce trebuie sa faca). Eu spre exemplu nu l-am vazut pe vecunul meu niciodata desi detin terenul de 11 ani. Suprapunerea virtuala este mai mare de 2% si defapt este o rasucire a trerenului ,mstfel incat vecina mea daca ar rasuci terenul ar intra pe cel al vecinului si asa mai departe cu inca 2 vecini. Ei bine pana aici este se pare problema deoarece aceea suprapunere intre mine si vecina se regaseste lipsa intre al 4 lea si al 5 lea. Deci suprapunere initiala este acum intre mine si vecina. Ar trebui toti sa-si refaca actele in cazul asta pentru ca prin rasucirea terenului ei rezulta alte suprapuneri pana acestea se inchid bine. Aceste erori sunt greselile celor de la cadastru si nu ale noastre ale proprietarilor. Nu este mai simplu in situatii de suprapuneri virtuale si nu reale , cei de la cadastru sa refaca aceste documente si sa le dea proprietarilor. Asa ar fi corect.