Buna ziua, as dori sa ma indrumati in ceea ce priveste speta mea legata de o executare silita a imobilului in care locuiesc pentru ca nu am avut posibilitatea sa platesc lunar rata intreaga de 160 franci elvetieni, avand un venit net de 900.Am incercat sa fac de doua ori restructurare dar mi-a fost refuzata. Acum doua saptamani mi-a venit prin posta o informare de la o firma de executare.Am luat legatura cu ei am facut un angajament de plata, in care ma oblig sa platesc suma de 1000 pe o perioada de 1 an , am fost contactata de banca volsbank, care m-au informat ca trebuie sa fac o cerere iar aceea va fi acceptata doar cu o conditie, si anume , daca voi da prima rata din 10% din valoarea a nu stiu ce a zis ea , asta insemnand 2.300 CHF.
Va dati seama ca daca eu nu am avut 160 lunar sa dau de unde pot da atat cat cer ei ptr ca acum.Mi-au spus ca altfel se va continua executarea chiar daca eu deja am dat luna trecuta suma de 800 si o parte a mers la cei cu executarea si o parte la banca.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine o aprobare de angajament de plata in contitiile in care venitul meu este de 900 lei?
Va multumesc!