avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate melix94

Activitate melix94

Răspuns la discuția Indemnizatie somaj
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt. Disponibilizarea a venit din initiativa angajatorului, prin hotarare AGA, si anume restructurarea postului pe motive economice. In toata perioada in care am lucrat, nu am avut concediu fara plata. Urmeaza ca depunderea actelor la AJOFM sa o fac in jurul datei de 10.05. Am inteles ca dispun de 10 zile pentru depunerea actelor, de la momentul incetarii raporturilor de munca. Sper sa se solutioneze toata chestiunea in mod favorabil. Multumesc din nou si numai bine!
Buna ziua.
Referitor la indemnizatia de somaj. Eu am lucrat incepand cu 22.04.2014 pana in 04.05.2015, urmand sa fiu disponibilizata conform art. 65, aliniatul 1. Oare beneficiez de indemnizatie de somaj? Intreb pentru ca pe stagiul de cotizare pe care l-am primit de la Ajofm imi apar numai 11 luni si 15 zile de cotizare, in conditiile in care anexa nr. 11 la norme e completata incepand cu luna martie, 03.2015 si nu 04. 2015 (contrinutia datorata de angajator la bugetul asigurarilor de somaj se depune cu o luna in urma). Spre sa ma fi facut inteleasa. Multumesc