avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Activitate badoimarian

Activitate badoimarian

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce pot face dupa o patanie de acum 2 zile.Ajungand in parcare nu am gasit loc de parcare dar am vazut o masina parcata aiurea ce ocupa doua locuri. .Am strecurat masina pe langa acea masina si am vazut ca la volan se afla o doamna.Am rugat-o frumos pe dansa sa mute un pic masina sa am si eu loc ,la care dansa mi-a spus ca nu vrea pentru ca nu dansa a parcat gresit ,ci masina de langa care a ajuns in parcare in urma dansei; desi se vedea ca dansa parcase oblic.Am mai rugat-o inca o data sa imi faca si mie loc ,am deschis usa care sa proptit in bara dansei spunandu-i ca nu pot deschide nici macar usa si apoi i-am aratat obrazul cu degetul .Dansa a coborat din masina spunandu-mi ca sunt un golan si nesimtit ca ii arat eu obrazul dansei, sa imi fie rusine.Atunci eu i-am spus :"Nesimtita sunteti dumneavoastra si sa va fie dumneavoastra rusine ca mai aveti si o varsta!" , apoi am mutat masina intr-un loc care se eliberase la 10-15 metri.M-am intors spre masina dansei care imi zicea ca o sa cheme politia ca ma aranjeaza dansa pe mine ca nu stiu eu cine este dansa,in acelasi moment uitandu-se la numarl de inmatriculare a masinii mele. Eu i-am spus ca nu e nevoie sa imi ia numarul si stau chiar acolo sa apstept politia sa faca dreptate, ba chiar ii las si numarul de telefon daca vrea. Doamna a plecat de acolo pe jos lasand masina acolo. Doar nu stateam sa ii pazesc masina si am scris numarul meu de telefon pe o hartie si i-am lasat-o in geam,apoi am plecat acasa. Dupa vreo 5-6 ore ma suna ca este la politie si "sa ne intelegem" deoarece i-am spart farul daca nu depune plangere.in cateva minute am ajus si eu la sediul politiei si i-am raspuns ca nu stiu nimic de nici un far si sa depuna plangere daca vrea.m-am dus spre masina danse sa vad si eu farul spart dar fiind seara nu am vazut nici un far spart,dar un politist mi-a spus ca intr-adevar este croit/crapat/are o dunga pe o lungime de 2-3 cm.
Tin sa precizez ca usa mea a atins masina dansei,dar oricum ai incerca nu are cum sa atinga farul datorita barei de protectie a masinii sale.
Nu a fost nimeni care sa asiste la ceea ce sa intamplat,nici macar cel care a eliberat locul in care am parcat eu intr-un final,adica nu era acolo,pur si simplu omul a venit de unde a venit si a plecat .
Nu este vorba despre bani ,este vorba de o nedreptate in opinia mea dat fiind si faptul ca masina dansei are cel putin 10 ani vechime si are urme de uzura eventual avarie deoarece am vazut ca pe aripa de langa far semnalizarea are urme de praf/var in interior.iar numarul de inmatriculare este sifonat.
Va rog sa imi dati un sfat ,eventual sa imi spuneti ce as putea pati in sitatia mea.Va multumesc frumos!