am primit raspuns de la garda de mediu: incepand cu 15 august prin intermediul primariei orasului sau consiliului local sa i se impuna un program de lucru pentru a nu perturba linistea publica. Nimic legat de faptul ca nu au voie sa functioneze in acel spatiu si ca incalca vreo lege a mediului. Doar pentru legea 61/1991 puteam sa ma adresez Politiei, nu? Nu mi se pare deloc multumitor raspunsul garzii de mediu Dolj. Unde ar trebui sa merg mai departe? Multumesc!
Multumesc pentru promptitudine si raspuns. Stam in casa de 3 generatii. Eu zic ca desfasoara activitatea abuziv, nu au acordul niciunui vecin. Am facut plangeri si la politie si la primarie. II cunoaste, poate i-a mituit, nu stiu, dar autoritatile locale nu au luat masuri. Romania, sec XXI
vecinul de langa casa mea desfasoara o activitate care din punctul meu de vedere este ilegala: are aproximativ 5 masini de mare tonaj, o vola si sute de metri cubi de nisip in curte. activitatea se desfasoara de la 5 dimineata la 1...2 noaptea fara pauze sau ore de liniste, producand atat un zgomot infernal cat si noxe. Sunt si agresivi si nu le pasa de nimic.Exista vreo posibilitate prin care sa fie obligati sa renunte la acaesta activitate in mediul intravilan? Autoritatile locale nu au luat nicio masura desi au primit numeroase sesizari. Nu vreau sa fac speculatii asupra motivelor. multumesc pentru rabdare si intelegere. suntem disperati si la capatul puterilor!!!
Hello!
Am si eu o problema asemnatoare. Copilul meu isi petrece vara la bunici. Nu sta nicio zi in apartament. casa o pot scoate de la intretinere am nevoie de semnatura a doi vecini care sa certifice lipsa copilului din apartament. Mi se pare un abuz din partea celui de la asociatie si as dori sa stiu o modalitate legala de a-i da peste nas. Prefer sa dau o declaratie pe proprie raspundere. Mi se pare mai civilizat. Orice parere este binevenita. Multumesc:)